Потрібно купити квіти у Львові для дівчини, але чесно не знаю що вибрати, бо хочеться вразити. Купувати звичайний букет троянд чи придивитись щось більше екзотичне та гарне? Порадьте
Квіти у Львові, що купити?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-09-24 22:26:14
Потрібно купити квіти у Львові для дівчини, але чесно не знаю що вибрати, бо хочеться вразити. Купувати звичайний букет троянд чи придивитись щось більше екзотичне та гарне? Порадьте
А чому ви хочете вразити, є якась причина чи просто так на вас щось найшло?)) Не багато чоловік стараються подаруватись якийсь дуже гарний букет.
Поделиться32021-09-24 22:42:34
А чому ви хочете вразити, є якась причина чи просто так на вас щось найшло?)) Не багато чоловік стараються подаруватись якийсь дуже гарний букет.
А що не можна подарувати просто так ? Як на мене тот тут відповідь очевидна: просто хочу справити враження на дівчину, ось і все.
Поделиться42021-09-24 23:20:21
А що не можна подарувати просто так ? Як на мене тот тут відповідь очевидна: просто хочу справити враження на дівчину, ось і все.
Та не очевидно зовсім, є декілька причина чому чоловік дарує дівчині квіти. Наприклад ви могли щось сказати своїй дівчині або образили її. Квіти то шанс дуже швидко отримати пробачення, або шанс виправитись. Є ще ситуація коли дівчина вже просто не витримує що ви їй не даруєте квіти і напряму вам каже, що вже пора вам якийсь квіти подарувати.
Але у вас дуже шляхетна і природня ціль - сподобатись дівчині, тому букет звичайно має бути шикарний. І не забувайте що букет це для дівчині не тільки красиві квіти, а ще й знак уваги. Якщо подаруєте якийсь красивий і незвичайний букет, то дівчина точно подумає що ви старались і думали про неї, тому моя вам порада: не даруйте перше що потрапить на очі.
Ось раджу зайти в львівський квітковий магазин Квітна Дуже великий вибір букетів і дуже гарних. Там працюю професійні флористи, тому квіткові композиції там просто шикарні. Вашій дівчині такий букет точно сподобається.
Поделиться52021-11-23 14:33:47
Я помню, как сама в прошлом году искала, как бы организовать доставку цветов одной из моей подруг, чтобы поздравить ее с рождением первенца. Она в Белгороде-Днестровском проживает, а я в тот момент была на другом конце страны в командировке. Хорошо, что мне подсказали знакомые обратиться вот сюда https://roza-belgorod.od.ua/ и заказать там букет для моей подруги. Я так и сделала и была рада, что все прошло хорошо.