Маю проблему із клеєм скотчу на моєму одязі. Не знаю, як його вивести. Може, маєте якісь поради або способи? Прошу вам допомогти мені, бо не хочу перевезти одяг.
Чи можна врятувати одяг?
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-08-13 15:42:05
В морозилку кинь і буде нормальний варік, спробуйте
Поделиться32023-08-13 17:09:49
Що ж, клей скотчу може бути досить неприємною речовиною, яка може залишити сліди на вашому одязі. Однак, не варто панікувати, бо є кілька способів як вивести клей від скотчу з одягу https://lux-x.com/ua/novosti/chem-vyves … s-odezhdy/ . Важливо розуміти, що клей скотчу має тенденцію висихати та ставати твердим на поверхні, яку він залишив. Подолати цей недолік можна за допомогою тепла. Найпростіший спосіб - нагріти клей за допомогою праски. Розігрійте праску на середньому або низькому рівні, покладіть рушник або шматок тканини на місце забруднення і прогладьте його. Якщо ж цей метод не допомагає, можна спробувати застосувати рідкий засіб для виведення клею. Наприклад, ацетон або спирт можуть бути ефективними. Розмочіть ватний диск або губку рідиною і аккуратно обробіть місце забруднення. І нарешті, якщо нічого не працює, я рекомендую звернутися до професіоналів, які займаються хімчисткою та пранням одягу.