Підкажіть де краще замовити електронні сигарети? І якої фірми? Вирішила своєму хлопцеві подарувати такий пристрій, тому що така сигарета менш шкідлива для організму курця. А також пишуть, що вона допомагає поступово і без напрягу зовсім кинути палити. Чи так це? Хтось знає такі випадки?
Електронна сигарета у подарунок
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-02-14 21:07:15
Я вважаю, що це не вихід, по-перше електронні сигарети теж шкодять здоров'ю, а по-друге, перейшовши на електронні, він все одно буде курити звичайні, поєднувати, я знаю таких. Або буде зловживати електронними
Поделиться32023-02-14 21:13:59
Кинути палити з допомогу електронної сигарети можна, процес тривалий, але все реально. Але для цього має бути бажання позбутися від нікотинової залежності, а у більшості курців його немає. І все ж якщо вирішили зробити такий подарунок, то візьміть спершу одноразову, вибирайте кількість затяжок, відсоток нікотину і смак
Поделиться42023-02-14 21:23:54
Можливість поступової відмови від куріння сигарет за допомогою переходу на електронні дуже навіть реальна,але все залежить від людини, від його бажання і мотивації. Зараз велика різноманітність електронних сигарет у продажу, Вам рекомендую почитати по кожному виду, дізнатися принцип його роботи, можливо подивитися огляди, щоб більше розібратися . Можна придбати під системи з картриджами, це такий пристрій з акумулятором і використовується багаторазово. Подивіться різні моделі на сайті ВейпШоп
Поделиться52023-07-05 11:05:46
Підкажіть де краще замовити електронні сигарети? І якої фірми? Вирішила своєму хлопцеві подарувати такий пристрій, тому що така сигарета менш шкідлива для організму курця. А також пишуть, що вона допомагає поступово і без напрягу зовсім кинути палити. Чи так це? Хтось знає такі випадки?
Ну некоторые при помощи таких сигарет действительно бросают курить
Поделиться62023-07-05 11:07:01
Я уже давно перешел на одноразовые электронные сигареты, так как считаю что они действительно приносят намного меньше вреда, чем обычные. Чтобы сэкономить на их покупке жду когда бывают на такой товар акционные предложения и скидки в интернет магазине Ашан https://auchan.zakaz.ua/ru/promotions/ . Там могу заказать любое количество и с доставкой курьером.