Я вагітна, вже 11 тижнів. Це моя перша вагітність і мені хочеться знати якомога більше інформації про вагітність, пологи, про те як росте і розвивається дитина в утробі. Зараз звичайно в мережі багато інформації, але хочеться перевірені джерела. Скажіть, де можна почитати, поспілкуватися з досвідченими матусями
Вагітність і все про неї
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-06 00:36:47
Ну для початку вам вже потрібно стати на облік до свого дільничного гінеколога. А там вам випишуть купу аналізів, які вам необхідно пройти, проведуть зважування і дадуть багато інформації в бращурках. Також про все ви можете запитувати у вашого лікаря
Поделиться32022-12-06 00:42:50
Зараз ваше головне завдання вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, більше вітамінів і мікроелементів, також більше перебувати на свіжому повітрі і спостерігати як змінюється ваше тіло, фігура. Для мене вагітність це найпрекрасніша пора, сумую за тими часами
Поделиться42022-12-06 00:51:29
Мені теж було все цікаве, я обкладалася різною літературою і читала про все, про те як росте і розвивається дитина, від яйцеклітини до дитини, як проходять пологи, до чого потрібно готуватися після них. Якщо вам цікаво, то багато інформації про місяці вагітності по тижнях я брала на сайті Hipp, там багато різної інформації і все викладено на простому і доступній мові