У мене опухло і почервоніло верхнє повіко, болить і відчуття печіння теж присутнє. Думала, що ячмінь, але з таким оком вже ходжу майже 4 дні і все ніяк не дозріє і не прорве. Записалася на прийом до офтальмолога, але запис аж на понеділок. Що зараз робити з оком? Як лікувати? Може спробувати його видавити?
Як лікувати ячмінь чи халязіон
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-01 22:12:18
Ну ячмінь зазвичай швидко дозріває і проходить. У мене на 4 день ячмінь сам пройшов,хоча я з ним нічого не робила, ніяких лікувальних процедур не проводила. Може у вас не ячмінь зовсім, думаю не варто займатися самолікуванням, а все ж дочекайтеся поки вас огляне лікар
Поделиться32022-12-01 22:17:53
Ваша припухлість ока за вашим описом нагадує халязион. Багато хто стверджує, що халязион це запущений ячмінь, але як на мене, це трохи різні речі. Вам допоможуть теплі компреси, по 2-3 рази на день, протизапальні краплі в око, але видавлювати халязион ні в якому разі не можна, таким чином ви тільки нашкодите і отримаєте додаткову інфекцію. Якщо десь прочитаєте " як видалити халязіон, то не варто прислухатися до такої поради. Краще почитайте більш детально на сайті Очіклінік як правильно лікувати ячмінь і халязион
Поделиться42022-12-01 22:45:26
Як це офтальмолог вас може прийняти аж у понеділок? Це дуже довго, можливо у вас інфекція і необхідно термінове лікування. Можливо можна пошукати іншого лікаря, можливо приватного?